Winter Dental Project

“Winter Dental Project” este o tabără de formare profesională ce se adresează acelor studenţi şi tineri medici dentişti care prin realizările şi preocupările lor, atât în facultate, cât şi în afara ei – implicarea în activităţile organizaţiilor studenţeşti, rezultatele deosebite la învăţătură şi participarea activă în munca de cercetare, reprezintă elita ţării în acest domeniu.

 

Această tabără este totodată un loc bun pentru a stabili contacte, ale căror urmări benefice în plan social şi ştiinţific sunt unanim apreciate, dar şi un bun prilej de cunoaştere între studenţii şi tinerii medici din centrele universitare pe care le reprezintă, de abordare a problemelor de importanţă majoră în domeniul societăţii civile stomatologice şi de discutare a viitoarelor proiecte pe acest plan.

 

În ultimii 12 ani, mai mult de 410 de studenți şi tineri medici au luat parte la acest proiect, câte 30-50 de participanţi la fiecare ediţie, fiind reprezentaţi de centrele universitare din România (Bucureşti, Timişoara, laşi, Cluj-Napoca, Craiova, Tg. Mureş).